SPOR

1930 Bafraspor Olağanüstü Genel Kurulu

 
 1961
1930 Bafraspor Olağanüstü Genel Kurulu - 1930 Bafraspor olağanüstü genel kurulu yapıldı.
Bafra Haber

 |  - 1930 Bafraspor olağanüstü genel kurulu yapıldı.

1930 Bafraspor Tesisleri`nde yapılan olağanüstü genel kurulda aday çıkmayınca mevcut başkan ve yönetim kuruluyla devam kararı alındı.

Olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına tekrar aday çıkmadı. Kulübün kayyuma düşmemesi için tekrar devam kararı alındı. Mevcut yönetim önümüzdeki hafta tekrar toplanacak ve istifa ederek kulübü bir kez daha olağanüstü kongreye taşıyacak.

1930 Bafraspor Başkanı Çamaş yaptığı konuşmada, "Biz kendimizi ifade etmekte çok zorlandık. Kulübe kimse sahip çıkmadığında başkan olduk. "˜Adam oturduğu koltuktan kalkmaz` dediler. "˜Birileri çıksın aday olsun` dedik herkes farklı anladı. Bafraspor`un menfaatleri neyse orada birleşelim. Burada bizim oturmamız kalkmamız bir şey değil. Ben burada 5 seneden beri başkanlık yaptım. İyi yaptık kötü yaptık. Burada eleştiriye de her zaman açığız. Yaptığımız şeyler için kendimizi savunacak halimiz yok. Biz de insanız yeri geldiğin de tepki vereceğiz ama bu işlerin her zaman konuşulacağı yer genel kuruldur. Gücümüz bu kadar, bu kadar yapabiliyoruz. Aday çıksın ve biz de onların emrinde olalım" dedi.
1930 Bafraspor`da mevcut başkan Hüseyin Çamaş ve yönetim kurulu üyeleri daha güçlü bir yönetim oluşturulana kadar devam kararı aldı. Kongrede çıkan karar doğrultusunda önümüzdeki günlerde daha güçlü bir yönetim kurulu oluşturulması ve sezona güçlü girilmesi için şimdiden çalışma başlatıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor Olağanüstü Genel Kurulu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0