SAMSUN

19 Mayıs'tan Türkiye Şampiyonluğu

 
 1169
19 Mayıs'tan Türkiye Şampiyonluğu - 19 Mayıs İlçesi Göktürkler Dragon Bot takımı Türkiye şampiyonu oldu.
Bafra Haber

 |  - 19 Mayıs İlçesi Göktürkler Dragon Bot takımı Türkiye şampiyonu oldu.

20- 21- 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen  Dragon bot yarışlarına 19 Mayıs İlçesi Gençlik Merkezi Kürek takımı ilk günde damga vurdu.

19 Mayıs İlçesi Göktürkler Dragon Bot  kaptanı Zafer Benli yaptığı açıklamada,`` Dragon Festivali Haliç`te Miniatürk ile Sütlüce Kültür Merkezi arasında kalan Haliç İmrahor parkında 60 takımın karşılaşmasıyla başladı. 118 derecenin arasından en iyi 10 derecenin yarıştığı DBF Kupası yarışında Borsan Grup "" Göktürkler 01:01,3   ´lük derecesi ile finişi ilk gören takım oldu. İstanbul parkurunu ilk kez deneyimleyen takımımız Göktürkler sergiledikleri güçlü performans ile sürpriz çıkış yapan takımlar arasında yerini adı. Karadeniz bölgesinden tek katılımcı olarak katılan takımımız Borsan Grup Göktürkler Dragon Bot takımı sıralama serilerinde bugün saat 13.30" ²da 6. seri 5. parkur`da yarıştı ve ilk günde 60 takım arasında en iyi dereceyi yapan takım olarak Türkiye Dragon Boat Federasyon Kupasını alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye`yi temsilen Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Göktürkler Dragon Bot Takımı 168 takım içinde birinci olarak Türkiye`deki tüm rekorları alt-üst ederek Samsun`a ve 19 Mayıs ilçesine bir gurur yaşattılar.``dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 19 Mayıs'tan Türkiye Şampiyonluğu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0