SAMSUN

19 Mayıs`da Ak Gençlik Ak Kardeşlik Gecesi

 
 190
19 Mayıs`da Ak Gençlik Ak Kardeşlik Gecesi - Ak Parti Gençlik Kolları tarafından geleneksel hale getirilen Ak Gençlik Ak Kardeşlik Gecesi 19 Mayıs İlçesinde gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Gençlik Kolları tarafından geleneksel hale getirilen Ak Gençlik Ak Kardeşlik Gecesi 19 Mayıs İlçesinde gerçekleştirildi.

Geceye 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,Ak Parti Gençlik Kolları Kurucu İlçe Başkanı Fatih Seven, geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Fatih Seven yaptığı açıklamada; "Geleneksel hale getirdiğimiz bu gecemize teşrif eden öncelikle Belediye Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu sene bir değişiklik yaparak yöresel yemeklerle süsledik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." dedi

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı yaptığı açıklamada; " Önümüzdeki 7 Haziran seçimleri için var gücümüzle çalışıyoruz, bizim için adayın kim olacağının önemi yok. Bizim hedefimiz Yeni Türkiye. Bugüne kadar kabuğunda hapsedilen Türkiye`nin kabuğunu kırrması demek, Yeni Anayasa demek.

Biz, bu sistemle Türkiye`de yapılabilecek her şeyi yaptık, bu sistemle bu kadar olur. Hedefimiz Anadolunun sistemiyle Yeni Türkiye`yi inşaa etmek. Bu seçim Müslüman Dünyasının seçimi." dedi.

İlçe Başkanı İrfan Kalaycı`nın konuşmasının ardından Gençlik Kolları tarafından Sürpriz Doğum günü kutlaması yapıldı.

1 Nisan doğumlu olan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, İlçe Başkan Yardımcısı Emin Çilesiz ve İlçe Sekreteri Özge Koturoğlu tarafından pasta kesildi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada, sosyal medyada dolaşan iftiralar vardı.

Öncelikle bu güzel geceyi ve doğum günü kutlamasını gerçekleştiren Gençlik Kolları Başkan Vekilimiz Hakan Yazar`a teşekkür ediyorum.

Seçimler öncesinde Bakanımız, Milletvekilimiz, Suat Bey`in yaptırdığı bunca yatırıma karşı, Muhalefetin, Yalan Söylüyor açıklaması yapması manidardır. Bunlar artarak devam edecektir. Bizleri üzen bu eleştirenler bizden bizzat bireyler destek almış kişilerdir. Bu kişiler dün Baraj için "˜`Yalan Söylüyorlar`` seçim yatırımı diyen kişilerdir.

Ak Parti 13 yılda Cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımın 3 katı yatırım yaptı. İnsanlara çamur atmak yerine, kendilerine bir vizyon koymuş olsalardı belki bizi yıpratabilirlerdi. Ama onlar dedikodu siyaseti yapmayı seviyor.

Seçime 2 aylık bir süre kaldı. Yönetimimiz, özellikle Hanım Kardeşlerim Ak Partinin 2015 vizyonunu ortaya koymalı.

Bizim hedefimiz 400 milletvekili, Adaylarımız şuan da belli değil, bizim için adayın kim olduğundan çok Samsunda 1 arttırarak vekil sayımızı 7 yapmaktır. Bizim bu hedefimiz bile muhalefeti şaşırtmış durumdadır.

Baraj İçin "˜`Yalan`` Diyenler, Bugün Doğalgaz`a "˜`Yalan`` Diyorlar

Biz ilk olarak Bakanlar Kurulu kararı olan 10.000-50.000 nüfus arasında olan ilçelerde var olan konut elektrik Ab sayısının %60`ı kadarı ön abone parası yatıracak denildi.İlçemizde özellikle CHP ve içimizdeki Aday Adayı arkadaşlarımız buna inanmadı ve muhalefet oldular.Trükiye Genelinde 50`ye yakın İlçe bu uygulamayı gerçekleştirdi ve doğalgazı almaya hak kazandı.

Olmayacak Birşeyi Olacak Diye Anlatmadık.

Bat "" Akmercan Delta Doğalgaz Anlaşması

İlçemizde faaliyet gösteren Tekel Sigara Fabrikası BAT doğalgazı almak için Bafra İlçesine gaz dağıtımı yapan Ak Mercan Firmasıyla görüştü. Ak Mercan Firması BAT`a gaz ulaştırmak için 2 milyon 200 bin dolar talep etti. Daha sonraki görüşmelerde Belediye olarak İlçemize bu gazın dağıtımını talep ettik. Bu fiyat 2 milyon dolar`a indi. Bu ücretin 510 bin doları yolve asfalt bozma bedeliydi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey ile görüşüp bu fiyatı 170bin dolara indirdim. Bugün BAT Firmasının yetkilisi İLKER BEY ile görüştüm AK Mercan Firmasıyla 1 milyon 700 bindolar`a anlaştıklarını söyledi. BAT bu parayı Akmercan firmasına ödeyecek ilçemiz doğalgaz`a kavuşacak.

İmzalar Yakında

Önümüzdeki bir iki hafta içinde imzalar atılacak, 3 ay içinde ana hat Tekel Sigara Fabrikasına gelecek. İhale yok. Anlaşma İmzandığı gün kazma vuruluyor ve Bafra`dan BAT`a Yörükler Mahallemiz üzerinden Doğalgaz hattı döşenecek.

Belediye Meclisi olarak karar aldık; Ak Mercan Firmasına her konuda destek olacağız, hiçbir sıkıntı çıkartmayacağız. Bu kararı da kendilerine ulaştırdık.

Cumhuriyet Ve Pazar Mahallesi

Doğalgaz Hattı Yörükler Mahallemiz Üzerinden İstiklal Mahallesine ve oradan Bat Tekel Sigara Fabrikasına gelecek. Ardından Yörükler Yolu Üzerinden Merkeze taşınacak, Cumhuriyet ve Pazar Mahallelerine ulaştırılacak. Tabiki  Ana Hat İlçe Merkezine gelirken yoğunlukta olan Mahallelere de dağıtım yapılmış olacak.

11 yıldır siyaset yapıyorum, olmayacak bir şeyi olacak diye anlatmadık Yalan Konuşuyorlar diyenler`e hakaret etmeden nazik şekilde cevabını verin. Onlara en güzel cevap "˜`dün de baraj için yalan diyordunuz.``

İptal Edilen Proje Yok

Baraj çalışmaları devam ediyor. Müteahhitti ile görüştüm ödenek problemi olmadığı müddetçe Dağköy Barajımız 2016 yılının sonunda tamamlanıyor.

Büyükşehir Belediyemiz Fatih Caddesinin genişletilmesi için çalışma başlatacak. Ayrıca Köylerimize Halı Saha Projesi var.

Bizin Belediye olarak projelerimizden önceliğimiz olan Kültür Merkezi`dir. Kültür Merkezimizin İhalesi yakın zamanda yapılacak. Aynı zamanda Hamam Projesi de hazır.

Bu iki projemizin ardından Kapalı Pazar Yeri projemizi gerçekleştireceğiz.

Peyzaj Projemizi Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecek, biz taşlarını aldık. Nisan ayı içinde İhalesi yapılacak.

Devlet Hastanesi Projesi için yer tespiti yaptık, Büyükşehir Belediye Meclisinden geçti. Sağlık Bakanlığına sunacağız. İnşallah uygun gördüklerinde 30 yataklı yeni bir devlet hastanesine kavuşmuş olacağız. dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 19 Mayıs`da Ak Gençlik Ak Kardeşlik Gecesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0