SAMSUN

19 Mayıs İlçesinde Sevgi-şiir Kucaklaşması

 
 106
19 Mayıs İlçesinde Sevgi-şiir Kucaklaşması - 19 Mayıs İlçesi Sevgi Evlerinde Sevgi-Şiir Kucaklaşması Programı Gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - 19 Mayıs İlçesi Sevgi Evlerinde Sevgi-Şiir Kucaklaşması Programı Gerçekleştirildi.

19 Mayıs İlçesindeki Sevgi Evleri`nde gerçekleştirilen Sevgi-Şiir Buluşmasına 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcıda katıldı.

Programı organize eden Şair-Yazar Bilal Yazıcı ve konukları Himmet Cibelik, Ayşe Bulut, Nermin Eker, Hilal Gök şiirleriyle, Aşık Kahramani ve Boğaziçi Lisesi Müzik Grubu ise söylenen türkülerle salonda bulunanlara güzel bir gece yaşatırken, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu`nun Çanakkale türküsüne eşlik etmesi de gözlerden kaçmadı. Şair-Yazar Bilal Yazıcı`nın 15 Temmuz ardından isimli şiiri ise büyük alkış aldı.

Gerçekleştirilen programdan dolayı teşekkür eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ”˜`Şiir dinletisini bizlere yaşatan şair ve yazar hocalarımıza ayrıca Türküleriyle bizlere güzel anlar yaşatan Boğaziçi lisesi sevgili öğrencilerine teşekkür ediyorum. Sizler bizim için özel çocuklarsınız hepinizi çok seviyorum. Gelecek adına sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Sizlerin her zaman destekçiniziz. Kapımız her zaman açık, her zaman bizleri ziyarete gelebilirsiniz.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 19 Mayıs İlçesinde Sevgi-şiir Kucaklaşması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0