SAMSUN

19 Mayıs Doğalgaza Kavuşuyor

 
 512
19 Mayıs Doğalgaza Kavuşuyor - Yıllardır ilçeye doğalgazı getirebilmek için yoğun çaba sarfeden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "˜` 2016 yılı içerisinde evlerimizde doğalgaz kullanılmaya başlanacak" dedi.
Bafra Haber

 |  - Yıllardır ilçeye doğalgazı getirebilmek için yoğun çaba sarfeden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "˜` 2016 yılı içerisinde evlerimizde doğalgaz kullanılmaya başlanacak" dedi.

2016`da KULLANACAĞIZ

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada "Yaklaşık üç yıl süren meşakkatli bir sürecin ardından nihayet doğalgaz için ilk kazmayı vurmuş olduk. Ana boru hattı Bafra-Üçpınar ve Yörükler Mahallemizden Tekel Sigara Fabrikasına ulaşacak. Ardından 2016 Nisan ayı itibariyle Karşıyaka ve Ballıca Mahallelerimiz üzerinden kısa süre içerisinde ilk olarak Cumhuriyet ve Pazar Mahallelerimize ulaşmış olacak. Bütün mahallelerimizi kapsayan bir şekilde devam edecek. 2016 yılı içerisinde evlerimizde doğalgaz kullanılmaya başlanacak" dedi.

HIZLI İLERLİYOR

Topaloğlu "Şu an başlayan proje Yörükler Mahallemizde iki mütahhit firma tarafından ana hat inşaatı Akmercan Delta Doğalgaz tarafından yapılan proje ile hızlı bir şekilde ilerliyor.

CAZİBE MERKEZİ

"19 Mayıs ilçemiz yıllardır ısınma problemi nedeniyle yazlık bir sayfiye yeri durumundan kurtulamadı. Ancak doğalgaz sayesinde artık ilçe yaz kış ikamet edilen ve tercih edilen bir ilçe haline gelecek. Ayrıca çevre dostu sanayileşmeye daha fazla imkan tanınacak bu sayede gençlerimize yeni iş imkanları oluşmuş olacak. İlçemizdeki nitelikli konut sayısında ciddi artış olacak ve 19 Mayıs ilçemiz cazibe merkezi haline gelecek."

EKONOMİK ÇÖZÜM

"`Doğalgaz 19 Mayıs ilçemiz için vazgeçilmez bir ihtiyaç. Özellikle tarım, doğa ve turizmi ile ön planda olan ilçemizin gelişmesi ile oluşacak hava kirliliğini önlemek için daha temiz ve ekonomik bir çözüm kazanmak için bu çalışmaları önemsiyor ve yoğun bir şekilde takip ediyoruz. dedi

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 19 Mayıs Doğalgaza Kavuşuyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0